KEMISK PEELING

Kemisk peeling utförs i hudvårdsmärket Elizabeth Arden Pro som är en nylanserad innovation inom resultatinriktad hudvård. Elizabeth Arden Pro har produkter som går ned på djupet för att jobba på ålderstecken, orenheter, ojämn pigmentering och torrhet. Med ett flertal effektiva ingredienser bla. AHA-syra , retinol och den mest koncentrerade antioxidanten på marknaden kan Elizabeth Arden Pro jobba på de flesta hudproblem och dessutom återställa och skydda skadad och trött hud.

Med högklassiga behandlingar som ger synbara resultat i kombination med de fantastiska produkterna för hemmabruk har du din kompletta rutin för strålande hud.

För att uppnå bästa resultat med en kemisk peeling bör du gå på en kurbehandling . Vi använder oss utav två olika styrkor på peelingen, första gången du går på en behandling med kemisk peeling börjar vi alltid med att introducera huden för den svagaste av peelingarna.

 

BEHANDLINGAR

THE POWER-PACKED LUNCHTIME PEEL 30 min, 650 :-

En peeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba peeling är perfekt för den som har mycket på gång men vill ha en behandling fullproppad med hudförbättrande egenskaper. Rekommenderas som kurbehandling en gång/vecka i 6 veckor.

Erbjudande just nu: Köp en kur på 6 behandlingar och få ett fint Try Me Kit på köpet

HIGH DEFINITION PEEL 30 min, 750:-

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet. Rekomenderas som kurbehandling en gång/månad i 6 månader.