Behandlingar

 

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING 50 min, 750:-

Klassisk ansiktsbehandling anpassad efter dina behov. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ansikts- och decoltagemassage samt ansiktsmask.

 

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING 50 min, 750 :-

Få ren och fräsch hud men rengöring på djupet. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömning samt ansiktsmask.

 

ANSIKTS- OCH SKALPMASSAGE 25 min, 450 :-

 

ANSIKTSBEHANDLING EXPRESS 25 min, 450:-

En kortare behandling för dig som är i farten. Inkluderar rengöring, peeling och ansiktsmassage.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING DE LUXE 75 min, 1050:-

En klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter just dina behov och önskemål. Inkluderar rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn, peeling, portömning, ansikts- och decoltagemassage samt ansiktsmask.

 

ANSIKTSBEHANDLING MAN 60 min, 825:-

En rengörande och reparerande ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga hyn. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömning, en lättare ansiktsmassage, rengörande mask och hårbottenmassage.  

 

DJUPRENGÖRING RYGG 50 min, 750:-

Rengöring och klämning av orenheter på ryggen, avslutande utrensande mask.

 

 
 

BABOR

 

REVERSIVE ANTI-AGING TREATMENT 75 min, 1750 :-

Intensiv anti-age behandling för en återväckt föryngrad hud. Ger huden ny vitalitet och lyster, ökad fasthet och jämnare hudton. En komplett anti-age behandling som tar hand om åldrandeprocessen från flera perspektiv - det naturliga åldrandet, miljörelaterat åldrande och emotionell stress. Behandlingen innefattar Reversive Lifting Massage som främjar djup muskelavslappning, stimulering av bindväven, detox av huden samt akupressur som frigör energi. Behandlingen tar hand om inre stress som triggar åldrandeprocessen, försvagad bindväv, förkortade telomerer och uttryckslinjer.

 

ULTIMATE VITAMIN C 60 min 990 :-

Skapar ny lyster som både syns och känns. Stressad och trött hud får nytt liv och skydd mot miljörelaterat åldrande. Höga doser av stabilt C-vitamin stärker hudens egna försvar, ökar elasticiteten och ger en jämnare hudton.

 

ULTIMATE A16 DETOX 80 min, 1450 :-

Detox behandling med ”retinol” effekt för stressad hud i behov av förnyelse. Ökar kraftigt hudens förnyelseprocess och förbättrar de första tecknen på åldrande hud som t ex fina linjer, minskad elasticitet, torrhetslinjer och pigment-förändringar. Har även en utrensande effekt vilket rengör huden. Skyddar sam-tidigt huden med en högeffektiv vitamin-cocktail som stärker dess motstånds-kraft. Har en föryngrande effekt och huden återfår vitalitet. Även för känslig hud.

 

NEURO SENSITIVE INTENSE 60 min, 1250 :-

Lugnande och återuppbyggande behandling som ger omedelbar lindring för extremt känslig hud. Denna behandling är särskilt framtagen för hyperkänslig och torr hud gör huden mindre reaktiv på kort och lång sikt. Rodnad, irritation och klåda minskar omedelbart vilket gör den passande även för atopisk dermatit.

 

BABOR BOOST 50 min, 1250 :-

En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. Babor’s mest unika och älskade produkt, Babor Fluid, ger huden en super boost av fukt. En intensiv kur med ampuller som ger huden så mycket fukt den kan ta till sig.

 

Clinicare

 

CLINICARE HYALURONIC FACIAL 60 min, 900:-

Återfuktande och spänstgivande ansiktsbehandling fullproppad med lågmolekylär hyaluronsyra. Ger lyster och spänst till en trött och glåmig hy. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, peeling, ansikts-och nackmssage samt en sheetmask som boostar din hy med hyaluronsyra. 
Passar alla hudtyper, framförallt en torr hy med fina linjer

 

CLINICARE QUICK-FIX FUKTBEHANDLING 30 min, 550:-

Återfuktande och lystergivande ansiktsbehandling fullproppad med lågmolekylär hyaluronyra. Behandlingen består av rengöring, peeling, fuktgivande sheetmask och en kortare ansiktsmassage. 
Passar alla hudtyper